197 o,. Holló J. -László E.: A keményitő bioszintézise és enzimes degradációja/ Lásztity R.: A sikér kémiai szerkezete és reológiai sajátságai/ Spanyár P.: Élelmiszerek iz- és illatanyaga
Telefonon nincs kommunikáció, és azért se kelljen hívogatnom senkit, hogy ugyan nézze már át a levélszemeteit (vevők 50%-nál ott kötnek ki email-jeim), nem beszélve arról, hogy élő e-mail-címet adjon meg a Vaterának!
Kérem licitálás előtt érdeklődjön, hogy a tétel biztosan meg van-e, mert ha esetleg hiányzik, a Vatera nem enged csak semleges értékelést adni. Ha nem válaszolnék a kérdésre akkor a tételt keresem, kérem ilyenkor se licitáljon! Értesítésem után - amelyben az érvényben lévő postai tarifa alapján adom meg a postaköltséget - 7 munkanapon belül szíveskedjen az utalást rendezni. Ellenkező esetben a tételt újraindítom.
#43746 @ 97. 1
kaalmaan_item_831000041_ természettudomány
Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2022-08-11 02:57 .
A kémia ujabb eredményei II. 1972 - Jelenlegi ára: 2 800 Ft
2022. augusztus 10., szerdadátum: augusztus 10, 2022
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése